Smartlog v3 » LineLine » Jagten efter lækkert hår er slut - Orofluido Olie!
Opret egen blog | Næste blog »

LineLine

Hej velkommen til Line Lines univers

Jagten efter lækkert hår er slut - Orofluido Olie!

14. Sep 2011 12:40, Enil1990

har aldrig før prøvet sådan et produkt, derfor var jeg utrolig spændt da jeg skulle forsøge mig med denne lækre olie til mit hår. I virkeligheden var jeg også en del skeptisk, da jeg troede ikke man kunne komme olie i sit hår uden at det fedter.

Olien er som nævnt en marrokansk olie, som består af tre olier:

Arganolien udvindes af kernerne fra frugten fra et argan træ og er rig på vitamin E og vigtige fedtstoffer. Sammensætningen af olien gør den ideel til at styrke håret og gør det samtidigt en del fyldt med glans og blødt.

Linolie Takket være lin olien's markante indhold af umættede fedtsyrer, forsegler den og gør hårets skællag utrolig blødere så dit hår bliver lidt mere glat og ens hele vejen. Du opnår at dine hårstrå bliver samlet og reflekterer lyset bedst muligt, som giver håret mere glans.

Cyprusolie
Den er blevet fremstillet i Egypten og blevet fremstillet i meget mere end 4000 år. Cyperus olie indeholder en stor andel som består af umættede fedtstoffer og et fedtopløseligt vitamin, som giver naturlig beskyttelse og giver dig volumen og gør håret meget mere blødt og medgørligt.

Orofluido Olien er inspireret af kvinderne fra Marokko og Egyptens dronning Cleopatra plejede håret på.

Konsistensen er flydende og lidt tør hvis man tænker på det er en olie. Produktet dufter meget lækkert, og lugter derfor ikke som noget andet skønhedsprodukt. Den dufter meget af ambre og vanilje.

Olien er dejlig at fordele i sit hår. du kommer en smule i håndfladerne og spreder det i det tørre hår fra rod til spids. Den samler spidserne og lægger alle de små hår ned der stritter oppe ved din hovedbund. Produktet giver meget glans til håret, og alligevel så fedter olien overhovedet ikke. Man skal nok ikke bruge for meget.

Jeg har nu forsøgt mig med skønhedselixiren nogle gange, og jeg er fuldstændig solgt! Den er simpelthen så lækker, den er blevet fast indhold på mit badeværelse nu. Produktet er også meget pæn at se på.

Du kan få den hos NiceHair.dk til 149kr

Relaterede